На Кіровоградщині зникла людина разом з автомобілем (ФОТО)

Червень 20, 2019 | Новини | Переглядів: 1708 | Коментарі: 0

11 червня 2019 року близько 09:00 чоловік на автомобілі ЗАЗ-СЛАВУТА білого кольору, ДНЗ ВА 6138 АЕ, виїхав із дому та до теперішнього часу не повернувся.

Вийшовши на зв'язок повідомив, що рухався в бік с. Вишняківка та забуксував, своє місцезнаходження повідомити не зміг.
Його прикмети: на вигляд близько 70-80 років, на зріст 165 см, худорлявої статури, волосся сиве коротке.

Був одягнений: чорні брюки, світла футболка, сандалі.
Особливі прикмети: людина з обмеженими можливостями, рухається з палицею; на правому плечі татуювання у вигляді літака; на кисті лівої руки татуювання «Ваня»; на носі невеликі шрами.

Поліцейські звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження Семчука Івана Гнатовича, з проханням повідомити за телефоном 066-984-10-87 або до найближчого відділення поліції за номером «102».

Кропивницький Відділ Поліції

11 червня 2019 року близько 09:00 чоловік на автомобілі ЗАЗ-СЛАВУТА білого кольору, ДНЗ ВА 6138 АЕ, виїхав із дому та до теперішнього часу не повернувся.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool