На Кіровоградщині змінили графік роботи міграційної служби

Квітень 06, 2020 | Новини | Переглядів: 895 | Коментарі: 0

На період карантину підрозділи Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області обслуговують населення за окремим графіком та у виключних випадках.

Управління ДМС працює у звичному режимі виключно з питань отримання вже готових документів.

Районні підрозділи УДМС обслуговують громадян за наступним графіком:

- Фортечний РВ у м. Кропивницький - вівторок, четвер, субота;
- Подільський РВ у м. Кропивницький - середа, п'ятниця, субота;
- Олександрійський МВ - вівторок, четвер, субота;
- Олександрійський РС - середа, п'ятниця;
- всі інші районні підрозділи (Благовіщенський, Бобринецький, Вільшанський, Гайворонський, Голованівський, Добровеличківський, Долинський, , Кропивницький, Компаніївський, Маловисківський, Новгородківський, Новоархангельський, Новомиргородський, Новоукраїнський, Олександрівський, Онуфріївський, Петрівський, Устинівський районні сектори, Знам'янський та Світловодський районні відділи) - вівторок, п'ятниця.

У Міграційній службі звертаються з проханням відвідувати підрозділи за нагальної потреби та за можливості відкласти візит до завершення карантин і нагадують, що готовий документ (ID-картка та закордонний паспорт) буде зберігатись у підрозділі протягом року.

Для довідок та консультацій можна звернутись за номером телефону "гарячої лінії" УДМС (0522) 32-18-11 або за номером телефону відділу у справах іноземців та осіб без громадянства УДМС (0522) 32-13-40.

Управління ДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool