На Кіровоградщині зловмисник викрав із будинку односельчанки 2 тисячі гривень

Листопад 18, 2016 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

19-річний житель Олександрійського району викрав із будинку односельчанки 2 тисячі гривень. За скоєне хлопець може потрапити за грати на строк до 3 років.

Під час проведення поліцейськими відпрацювання території району до них звернулась 19-річна жителька одного з сіл, яка повідомила про крадіжку грошей.

«У ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину було викрито місцевого жителя, який, перебуваючи на території домоволодіння господарки та скориставшись відсутністю її уваги, викрав із кімнати будинку 2 тисяч гривень. У даний час викрадене повернуто власниці», – повідомив начальник Олександрійського районного відділення поліції Олександр Кодак.

Зловмиснику оголошено підозру за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців, або до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool