На Кіровоградщині зловмисник скоїв крадіжки з автомобіля та будинку

Травень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Раніше судимий 20-річний житель Олександрійського району вирішив «підзаробити» грошей за рахунок продажу чужого майна. За вчинене злодію може загрожувати покарання – до 6 років позбавлення волі.

«До районного відділення поліції надійшли письмові заяви від двох потерпілих. В одного з чоловіків на території домоволодіння з автомобіля було викрадено автомагнітолу та знято два колеса, а в іншого – з будинку зникла бензопила та наждачний станок.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за крадіжки місцевий мешканець. Чуже майно злодій продав, а отримані кошти витратив на власні потреби», – розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Олександр Кодак.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1, 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Зловмисника перевіряють на можливу причетність до скоєння інших злочинів.

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool