На Кіровоградщині злодій обікрав працівника залізничного вокзалу

Березень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 846 | Коментарі: 0

Ним виявився 35-річний мешканець іншої області, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Чоловік планував тимчасово пожити у знайомої, але отримав відмову. Після цього повернувся на вокзал, де і вирішив «поживитися» за чужий рахунок. За скоєне йому може загрожувати покарання - до п’яти років позбавлення волі.

До правоохоронців по телефону звернувся 53-річний місцевий мешканець. Заявник розповів, що невідомий чоловік викрав у нього мобільний телефон та портмоне з коштами в сумі понад 130 гривень.

«Поліцейські затримали злодія, коли він саме збирався сідати в потяг. Як з’ясувалось, зловмисник приїхав у місто Долинську до своєї знайомої та попросився на тимчасове проживання. Жінка відмовила, тож «мандрівник» прийшов на вокзал. Блукаючи по станції, познайомився з двома залізничниками та під час спілкування непомітно викрав в одного з них мобільний телефон і портмоне з грошима.

Викрадені речі було вилучено та повернуто власнику», – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Ботез.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У даний час зловмисник взятий під варту. Слідство триває.

За матеріалами Долинського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool