На Кіровоградщині злочинці розібрали ділянку залізничної колії

Грудень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

Двоє місцевих жителів розібрали ділянку залізничної колії у Компаніївському районі та поцупили майже 500 деталей. За такі дії особам загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Вранці під час планового обходу та перевірки стану залізничної колії відповідальні працівники виявили пошкоджену ділянку. Зловмисники викрали більше 450 металевих болтів різного типу, а також металеві підкладки. Бригадир повідомив про вчинене кримінальне правопорушення до Компаніївського відділення Долинського відділу поліції.

«На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група, - розповідає начальник Компаніївського відділення Долинського відділу поліції Володимир Гавриленко. - В результаті проведення першочергових розшукових заходів правоохоронці встановили особи підозрюваних у вчинені кримінального правопорушення. Ними виявилися двоє жителів найближчого села. 27-річний чоловік разом зі своїм 22-річним товаришем, скоївши на світанку крадіжку, здали здобич до пункту прийому металобрухту та пішли додому відпочивати. Викрадене вилучено у повному обсязі».

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Підозрюваним загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Проводиться досудове розслідування.

За матеріалами Компаніївського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool