На Кіровоградщині злочинець намагався збути викрадені саджанці

Квітень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 580 | Коментарі: 0

Підозрюваний намагався збути викрадені саджанці хвойних дерев покупцям, яких знайшов через мережу Інтернет. За такі дії чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

Проїжджаючи територією одного з сіл у службових справах, дільничний офіцер Онуфріївського відділення поліції звернув увагу, що біля одного з домоволодінь знаходиться великий автомобіль з номерами сусідньої області, в який вантажать саджанці сосни.

Поліцейський підійшов до людей та попросив пояснити, звідки дерева, попросив показати документи на вантаж. «Гості» із сусідньої області відповіли, що вони придбали саджанці у господаря обійстя через мережу Інтернет та заплатили йому близько 2 тисяч гривень. «Продавець» же не зміг пояснити, звідки в нього така велика кількість молодих дерев.

«В ході проведення перевірки правоохоронцями встановили, що 33-річний місцевий житель викопав 40 саджанців сосни 4-річного віку, які були висаджені працівниками лісового господарства, - повідомив начальник Онуфріївського відділення поліції Ігор Чванько. – Дерева вилучено та повернуто до лісгоспу».
 За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За такі дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

За матеріалами Онуфріївського відділення поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool