На Кіровоградщині жінка на холоді жебракувала з двомісячним немовлям

Жовтень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

Встановити анкетні дані горе-матері на місці поліцейським не вдалося. Незнайомка не мала при собі жодних документів, які б посвідчували її особу, або вказували б на те, що вона справді є біологічною матір’ю маляти.

Із урахуванням погіршення погодних умов та наявний недостатньо теплий відповідно до пори року одяг дитини, працівники поліції прийняли рішення про проведення її медичного обстеження. Під час огляду у лікувальному закладі, на тілі дівчинки було виявлено синці та травму ніжки у вигляді перелому пальця.

«За цим фактом працівники поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження». Дівчинку госпіталізували до дитячого відділення районної лікарні.
А тим часом поліцейські встановили особу жінки, яка наражала на небезпеку маленьку доньку. Нею виявилася 39-річна непрацююча жителька Знам’янського району. За попередніми даними, до Олександрії вона прибула у своїх справах, при цьому про шкоду прогулянок на холоді не турбувалася. Після госпіталізації 2-місячної Тетянки до лікарні, жінка перебувати з нею у закладі відмовилася і жодного разу потому її не навідувала», - розповів начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

Поки поліцейські очікують остаточних висновків медиків про ступінь тілесних ушкоджень та обставини їх отримання, працівники соціальних служб вирішують питання про поміщення дитини до притулку. У свою чергу, правоохоронці клопотатимуть про позбавлення жінки батьківських прав.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool