На Кіровоградщині здійснюються перевірки закладів освіти

Травень 13, 2021 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

З метою забезпечення безпеки дітей і педагогів під час проведення ЗНО, інспектори ГУ ДСНС в області здійснюють перевірки 43-х пунктів тестування, що працюватимуть на базі закладів освіти.

Відповідно до розпорядчих документів Міносвіти, департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА, з 21 травня по 15 червня на Кіровоградщині відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання.

Так, вже здійснено перевірки Новомиргородської спеціальної школи, Новомиргородської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів та Златопільської гімназії.

У разі виявлення порушень вимог пожежної та техногенної безпеки інспектори згідно із вимогами чинного законодавства зобов’язують керівників зазначених об’єктів вжити невідкладних заходів з попередження виникнення пожеж, а також виконати в повному обсязі запропоновані приписами заходи протипожежного захисту. Про результати перевірок інспектори ГУ ДСНС в області інформують місцеві органи виконавчої влади та самоврядування.

А під час проведення ЗНО на пунктах тестування будуть чергувати фахівці Служби порятунку, які контролюватимуть дотримання вимог пожежної безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool