На Кіровоградщині затримано міліціонера за вимагання та одержання хабара

Вересень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 781 | Коментарі: 0

Спільно з підрозділом внутрішньої безпеки МВС України та органами прокуратури співробітники СБУ викрили протиправну діяльність дільничного інспектора міліції одного з районних відділів УМВС України, який вимагав та одержав 6 тисяч грн. неправомірної вигоди за непритягнення місцевого жителя до кримінальної відповідальності за крадіжку.

5 вересня ц.р. співробітники СБУ спільно з підрозділом внутрішньої безпеки МВС України та прокуратури області затримали правопорушника «на гарячому» під час передачі йому другої частини хабара у розмірі 4 тисяч гривень.
Правопорушнику повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане із вимаганням) Кримінального кодексу України.
Триває слідство.

Прес-центр СБ України
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool