На Кіровоградщині затримали «олександрійського маніяка»

Вересень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

У ході проведення слідчих дій, допиту свідків та на підставі результатів судових експертиз поліцейськими встановлено причетність підозрюваного до вчинення двох вбивств мешканців міста Олександрії – 21-річної дівчини та 13-річного хлопчика.

Раніше судимий за скоєння вбивств, розбоїв, крадіжок та умисних підпалів уродженець Волинської області, що деякий час проживав на території міста Олександрії, був доправлений поліцейськими до міжрайонного суду, де за підозрою у скоєнні грабежу відносно нього було обрано запобіжний захід у вигляді арешту.

Поліцейські не виключають, що ця особа, крім двох вбивств, може бути причетною до зникнення ще однієї неповнолітньої дитини. Цей факт в даний час перевіряють слідчі.
Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» та ч. 2 ст. 186 ККУ «Грабіж», триває.

За такі дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool