На Кіровоградщині затримали чоловіка, який завдав тяжких тілесних ушкоджень знайомому

Вересень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 750 | Коментарі: 0

33-річному зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні даного злочину. Йому загрожує покарання - до 8 років позбавлення волі.

Повідомлення про подію до Олександрійського відділу поліції надійшло від працівників медичної установи. Слідчо-оперативна група негайно виїхала за вказаною адресою.

Попередньо було встановлено, що двоє чоловіків перебували в гостях у 39-річного олександрійця. Між ними виник конфлікт, в ході якого зловмисник вийняв із кишені ножа та наніс удар 53-річному потерпілому.
«Працівники поліції у результаті розшукових заходів через декілька годин затримали підозрюваного. Стосовно нього обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Ігор Пайлик.
Чоловік раніше вже неодноразово потрапляв на лаву підсудних за вчинення майнових злочинів.

Речові докази, а саме – ніж, вилучено та направлено на дослідження.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу

України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool