На Кіровоградщині засуджено торговця базами персональних даних

Червень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1525 | Коментарі: 0

За матеріалами Управління СБ України в Кіровоградській області засуджено співробітника одного з відділів ведення Державного реєстру виборців Кіровоградської області, який під час виборів голів місцевих та селищних рад скопіював на магнітний носій електронні бази даних виборців з метою їх подальшого збуту. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомили у прес-групі УСБУ в Кіровоградській області


20 лютого ц.р. співробітники СБ України затримали правопорушника під час спроби реалізувати бази даних.
Ухвалою Знам’янського міськрайонного суду зловмисника визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України.
Засудженому призначено покарання у вигляді 1 року позбавлення волі, з позбавленням права займати керівні посади в державних органах строком на 2 роки з випробувальним терміном 1 рік.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool