На Кіровоградщині за минулу добу виникло 5 пожеж трави та сміття

Травень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів виїжджали на ліквідацію пожеж сухої рослинності та сміття.

23 травня о 12:05 в с. Левківка Новоархангельського району зайнялось 0,2 га рослинності, пожежу ліквідовано рятувальниками 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельська; о 16:00 подібну пожежу на площі 3,5 га в с. Костомарівка ліквідували вогнеборці 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринця та о 21:00 виїхали на гасіння 200 м2 сухої рослинності в с. Куца Балка рятувальники 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Вільшанки.

У Кропивницькому о 18:53 загорілись побутові відходи у контейнері для сміття на вул. Вокзальній та о 05:00 24 травня рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницького виїхали на гасіння 10 м2 сміття на відкритій території на вул. Ушакова.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що маленька недбалість може призвести до великих неприємностей. Слідкуйте, щоб недопалки були ретельно погашені, не спалюйте сміття та сухостій, не будьте байдужими коли бачите, як діти чи дорослі для розваги підпалюють сміття або тополиний пух. Пожежі – це спільна проблема усіх громадян, а не лише рятувальників.

Прес-служба У ДСНС в області

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів виїжджали на ліквідацію пожеж сухої рослинності та сміття.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool