На Кіровоградщині «за гарячими слідами» затримали зловмисника

Травень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 755 | Коментарі: 0

Чоловіка, що нишпорив у будинку, застала власниця помешкання. Втім присутність жінки не зупинила грабіжника, він заволодів срібними прикрасами та втік. Поліцейські швидко розшукали підозрюваного. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського відділу поліції 22 травня. Правоохоронці негайно виїхали за вказаною адресою. 

«Поліцейські встановили, що чоловік серед білого дня пошкодив пластикове вікно та проник до одного з будинків. Після чого спакував два ноутбуки, фотоапарат та інші цінні речі власниці і залишив їх у коридорі. В цей час додому повернулася 27-річна господиня помешкання. Побачивши жінку, зловмисник відштовхнув її та заволодів срібними прикрасами у кількості 5 найменувань, які належали потерпілій, а потім утік.

Оперативники запросили потерпілу до відділу поліції та запропонували переглянути фото осіб, що раніше притягувалися до відповідальності за майнові злочини. Серед масиву яких громадянка впізнала свого кривдника. Отримавши орієнтування про особу підозрюваного, працівникам групи реагування патрульної поліції вдалося встановити місцезнаходження зловмисника менше, ніж за годину.

29-річного раніше судимого місцевого мешканця затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено підозру. Викрадене майно вилучено», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 (замах на крадіжку) та ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває. За такі дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool