На Кіровоградщині за добу, що минула, загасили дві пожежі

Квітень 21, 2023 | Новини | Переглядів: 720 | Коментарі: 0

Так, 20 квітня об 11:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Козацькій смт Добровеличківка Новоукраїнського району.

Там виникло загорання 2 м2 покрівлі господарської споруди на території приватного домоволодіння, яке о 12:22 загасили бійці 15-ої пожежно-рятувальної частини.

Того ж дня о 16:13 стало відомо про пожежу на вул. Шевченка с. Розсохуватець Підвисоцької громади Голованівського району. На час прибуття рятувальників горіло 2 м2 домашніх речей та 5 м2 перекриття господарської споруди на території приватного домоволодіння. Спільними зусиллями особового складу 31-ої пожежно-рятувальної частини та вогнеборців місцевих пожежних команд с. Покотилове та с. Нерубайка пожежу ліквідували о 17:16.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає.

Причини пожеж встановлюються.

Пресслужба ГУ ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool