На Кіровоградщині вже зібрали 2 млн тонн ранніх зернових

Вересень 12, 2022 | Новини | Переглядів: 1460 | Коментарі: 0

Кіровоградська область увійшла в трійку лідерів по намолоту зерна разом із Дніпропетровською і Одеською областями. Про це, під час прес – конференції повідомив начальник ОВА Андрій Райкович.

повідомив начальник ОВА Андрій Райкович


- Попри всі труднощі, люди вийшли в поле і зробили максимум і навіть більше від можливого. Цей хліб в умовах війни - точно на вагу золота. Єдине що турбує - ціни і де його зберегти. Хоча ми бачимо, скільки б’ється Президент, держава, щоб зерно пішло на експорт. Це - теж гарантія, що ми економічно вистоїмо і голоду в світі не буде, - переконаний Андрій Райкович.

Обсяги отриманих кредитів «Доступні кредити». Фермери продовжують думати про майбутнє.

Понад 5 тисяч аграріїв Кіровоградщини зареєструвались на Урядовій платформі, що дає можливість ефективної взаємодії з державою.

Активно область включилась у Всеукраїнську програму «Сади Перемоги». Більш ніж на 15% було збільшено площі під висадку   

джерело, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool