На Кіровоградщині є вже перші мільйонери

Березень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 2080 | Коментарі: 0

З початку 2014 року майже п’ять тисяч громадян вже задекларували 98,5 млн. грн. доходів, отриманих у минулому році.

З них дві особи „заробили” понад 1 млн. грн. При цьому місцеві бюджети області уже збагатилися майже на два мільйони гривень за рахунок податку на доходи фізичних осіб.
Органи доходів і зборів області намагаються створити декларантам сприятливі умови для виконання конституційного обов’язку. Зокрема, центри обслуговування платників працюють у режимі подовженого робочого дня та чергування у вихідні і святкові дні. З метою подання декларацій особами похилого віку та громадянами, які проживають у найбільш віддалених населених пунктах області, ініційовано створення спільних з органами місцевої влади робочих груп, затверджено графіки виїзду до сільських та селищних рад.
„Для економії часу громадян, які бажають подати декларації про майновий стан і доходи, передбачено можливість зробити це в електронному вигляді. Наприклад, можна скористатися сервісом Електронний кабінет платника податків, який функціонує на офіційному веб-порталі Міндоходів,” - зазначила заступник начальника обласного управління Міндоходів Тетяна Соколенко.
Загалом, у цьому році засобами Інтернет надіслано вже понад сотню декларацій.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool