На Кіровоградщині ВРЕР ДАІ обслуговуватиме громадян за принципом «єдиного вікна» (ФОТО)

Червень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1346 | Коментарі: 0

7 червня 2012 року у місті Кіровограді відбулося відкриття після реконструкції відділення реєстраційно-екзаменаційної роботи ДАІ з обслуговування м. Кіровограда і Кіровоградського району при УМВС України в Кіровоградській області. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Участь у заході взяли голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін, начальник УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Костянтин Пожидаєв, керівництво і працівники структурних підрозділів Управління та представники засобів масової інформації.
У своєму вітальному слові голова ОДА, зокрема, зазначив, що дана подія є знаковою не тільки для міліції, а й для усіх громадян. Адже кожен відчує переваги нової системи обслуговування. Це гарний приклад для інших, необхідно і надалі рухатись вперед, виконуючи завдання, поставленні Президентом України.
Зі свого боку, начальник УМВС в області Костянтин Пожидаєв висловив сподівання, що автомобілісти та громадяни, які вирішили ними стати, оцінять старання правоохоронців.
- Відтепер відвідувачі відділення РЕР ДАІ зможуть отримувати та переоформляти усі необхідні документи в зручних і комфортних умовах, не витрачаючи на це багато часу. Завдяки реконструкції та технічній модернізації відділення працюватиме на значно вищому якісному рівні, - зазначив Костянтин Миколайович.
Після привітань почесні гості на знак відкриття адміністративної будівлі перерізали символічну стрічку.
Присутні мали можливість у вигляді імпровізованої екскурсії оглянути приміщення, оснащене за останнім словом техніки. Однією із новинок у переобладнаному відділенні стало встановлення електронного табло. З нього громадяни зможуть дізнаватися інформацію про хід реєстраційних операцій у реальному часі. Крім того, коридори приміщення оснащені необхідною довідковою інформацією, окремо обладнана зона очікування для відвідувачів.
Також учасники заходу відвідали службові кабінети відділення РЕР ДАІ та ознайомились з новою схемою роботи підрозділу за принципом «єдиного вікна», завдяки якій тривалість усієї процедури реєстрації транспортних засобів становитиме максимум півгодини.
Після урочистого відкриття працівники відділення взялись за виконання своїх обов’язків у звичному режимі, а відвідувачі на власному досвіді змогли переконатись у покращанні якості надання послуг.

фото Ігоря ФІЛІПЕНКА.

http://www.fotoinform.net/

http://www.fotoinform.net/

http://www.fotoinform.net/

http://www.fotoinform.net/

http://www.fotoinform.net/

http://www.fotoinform.net/

На Кіровоградщині ВРЕР ДАІ обслуговуватиме громадян за принципом «єдиного вікна» (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool