На Кіровоградщині волонтери із Панчевого облаштували 50 будинків для переселенців

Грудень 08, 2022 | Новини | Переглядів: 1310 | Коментарі: 0

Приклад волонтерів із Панчевого Тетяни Босько та Віталії Панкул, які облаштували 50 будинків для переселенців варто наслідувати всій області. 

перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк


Про це зазначив перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк у ході ZOOM-конференції з керівниками громад сьогодні, 7 грудня.

«49 громад без винятку в тій чи іншій мірі дали прихисток 91 тисячі людей із інших областей. Можливості в кожного різні, і звичайно найбільшу кількість прийняли Кропивницький, Олександрія, Світловодськ і Знам’янка. Чудові приклади співпраці влади та волонтерів є у селі Панчевому, де за відносно короткий проміжок часу облаштували 50 будинків для переселенців. Ваш приклад потрібно наслідувати», - зазначив Юрій Семенюк.

Нагадаємо, волонтерок благодійного фонду «Прихисток» із Новоукраїнського району Тетяну Босько та Віталію Панкул голова обласної ради Сергій Шульга відзначив почесними грамотами з нагоди Дня Української Державності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool