На Кіровоградщині водій перевозив заборонені предмети

Грудень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 778 | Коментарі: 0

До правоохоронців надійшло повідомлення, що автодорогою «Кіровоград – Рівне – Новоукраїнка» у бік обласного центру рухається автомобіль «IVEKO», у салоні якого можуть знаходитися вибухонебезпечні предмети.

Під час перевірки інформація підтвердилась. Підозрюваному за такі дії загрожує до семи років за ґратами.

Черговими поліцейським негайно були зорієнтовані найближчі екіпажі поліції особливого призначення, які і зупинили на в’їзді до м. Кропивницького зазначений в орієнтуванні транспортний засіб, а на місце події інспектори одразу ж викликали слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції. 27-річний керманич під час спілкування із правоохоронцями помітно нервував та намагався швидше закінчити розмову.

Під час огляду автомобіля працівниками поліції було виявлено та вилучено предмет, схожий на корпус гранати Ф-1 без підривача, три циліндричні предмети, схожі на гранати, два предмети, схожі на підривачі, близько 60 предметів, схожих на патрони різного калібру, а також пакунок з невідомою речовиною, вагою близько 100 гр. Усе вилучене направлено на дослідження.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі тривають слідчі дії.

За матеріалами роти поліції особливого призначення Кіровоградської області

До правоохоронців надійшло повідомлення, що автодорогою «Кіровоград – Рівне – Новоукраїнка» у бік обласного центру рухається автомобіль «IVEKO», у салоні якого можуть знаходитися вибухонебезпечні предмети.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool