На Кіровоградщині вночі зловмисник розбирав залізничну колію

Липень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 1448 | Коментарі: 0

Завдяки повідомленню працівника охорони підприємства, якому належить майно, зловмисника вдалося спіймати за «гарячими слідами» та вилучити викрадене.

«18 липня до Петрівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що близько 2-ї години ночі поблизу одного з сіл на 14 кілометрі залізничного перегону скоєно крадіжку 2 металевих підкладок та 1 металевої шпали.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний мешканець м. Кривий Ріг Дніпропетровської області. У злодія, крім викраденого майна, вилучили і пристрій, яким він збирався перевозити «здобич».
На даний час вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику підозри у вчиненні вказаного злочину», - розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Петрівського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool