На Кіровоградщині «власником» наркотиків виявився пасажир автомобіля

Липень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 688 | Коментарі: 0

У Маловисківському районі екіпаж сектору реагування патрульної поліції зупинив авто за порушення правил дорожнього руху. 

У транспортному засобі перебували двоє жителів іншої області, один із яких зберігав наркотичний засіб для подальшої реалізації. Нині особі повідомлено підозру у вчиненні злочину.

На території району проводилось відпрацювання, спрямоване на попередження та розкриття кримінальних правопорушень. До заходів було задіяно керівників двох секторів реагування патрульної поліції – Андрія Семенова та Сергія Крилова.

«У складі патрульного екіпажу поліцейські на автодорозі поблизу одного з населених пунктів зупинили авто, водій якого порушив правила дорожнього руху.
Під час перевірки документів та огляду транспортного засобу працівники поліції виявили у салоні три скляні пляшки, об’ємом 100 мл кожна, з рідиною, схожою на наркотичну. У подальшому за результатами експертизи стало відомо, що у ємностях знаходився небезпечний наркотичний засіб – концентрат макової соломи.
«Власником» наркотиків виявився пасажир автомобіля. Чоловіка було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
У даний час особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», - повідомив начальник Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

За матеріалами Маловисківського відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool