На Кіровоградщині визначено перші п’ять закладів, де впроваджуватимуться енергосервісні заходи

Травень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулась нарада стосовно механізму укладання договорів з енергосервісу.

Сергій Коваленко зауважив, що попередньо галузевими управліннями було визначено перелік закладів, із якими укладатимуть угоди про енергосервіс.

Серед них: Кіровоградський обласний кардіодиспансер, обласний центр дитячої та юнацької творчості, Кіровоградський психоневрологічний інтернат, Пантаївська школа-інтернат та обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І. Чижевського.

За інформацією заступника начальника департаменту інфраструктури та промисловості ОДА Ганни Павленко, договори укладатимуться з підприємством, що обиратиметься через систему держзакупівель "Прозорро". Згідно з договором, компанія-переможець за власні кошти здійснить комплексні заходи з енергозбереження, повернути які вона зможе упродовж 10-15 років за рахунок частини заощаджених закладами коштів на енергоносії.

Ганна Павленко також зазначила, що відсьогодні на окремих об’єктах вже розпочинають працювати енергоаудитори для визначення обсягу ремонтних робіт.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool