На Кіровоградщині виявлено ще один цех по виготовленню алкогольних напоїв

Червень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1621 | Коментарі: 0

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники відділу податкової міліції Новоукраїнської МДПІ виявили і задокументували факт незаконної реалізації алкогольних напоїв. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

 Вони, згідно висновків Кіровоградського відділення Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз, є неякісними спиртомісткими сумішами кустарного виробництва, вживання яких небезпечне для здоров’я людини.
Як виявили податкові міліціонери, виготовленням та продажем горілчаних виробів без оформлення необхідних документів, які надають право на заняття торгівельною діяльністю займався житель Гайворонського району. В орендованих приміщеннях, де здійснював столярні роботи, він почав незаконно виготовляти та збувати підроблену горілку.
За його поясненнями згаданого громадянина, на початку травня 2011 року він „знайшов” на території покинутого домоволодіння, що розташоване в одному з сіл сусіднього Бершадського району Вінницької області близько 200 літрів спирту. Саме з нього він виготовляв та збував алкогольні напої, не маючи ні дозволу на виготовлення та реалізацію підакцизних товарів, ні ліцензій на оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями.
З місця події співробітники податкової міліції вилучили численні пластмасові ємності, спиртометр, пляшки, станок для їх закорковування, металеві ковпачки з алюмінієвої фольги жовтого кольору, етикетки, контретикетки, кольєретки та іншу атрибутику підпільного виробництва, а також 485 літрів алкогольних напоїв, розлитих у пластмасові ємності. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей орієнтовно складає 23 тисячі гривень.
За матеріалами співробітників податкової міліції відносно згаданого гайворонця порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool