На Кіровоградщині виявили факт перевезення наркотичної речовини

Січень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Днями, під час несення служби у Бобринецькому районі місцеві інспектори ДАІ за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль ВАЗ-2106, під керуванням 32-річного мешканця сусідньої області.

Водій із фактом скоєння адміністративного правопорушення погодився, проте не переставав нервуватися, перебував в емоційно-збудженому, схвильованому стані. Вартові доріг прийняли рішення про виклик на місце події слідчо-оперативної групи Бобринецького районного відділу. І, як виявилося в подальшому, недарма.
Під час огляду салону автівки правоохоронцями, під водійським сидінням, було виявлено та вилучено поліетиленовий пакет, у якому знаходилася подрібнена речовин, рослинного походження із характерним запахом, вагою 15 грам. Вилучену речовину направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС України в області.
Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool