На Кіровоградщині виникло шість пожеж (ФОТО)

Травень 26, 2024 | Новини | Переглядів: 491 | Коментарі: 0

За добу, що минула, підрозділи ДСНС Кіровоградщини шість разів залучались на гасіння пожеж на території громад області.

Так, 25 травня о 06:31 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу 70 м2 старих домашніх речей в гаражі на вул. Дружби народів м. Долинська, яка о 07:40 була ліквідована силами долинського підрозділу ДСНС.

Того ж дня об 11:15 стало відомо про пожежу на вул. Великій Перспективній м. Кропивницький. На час прибуття рятувальників горіло 2 м2 старих домашніх речей в гаражі. Об 11:37 пожежу ліквідували кропивницькі вогнеборці.

На Кіровоградщині виникло шість пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині виникло шість пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині виникло шість пожеж (ФОТО)

О 15:36 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу по вул. Промисловій м. Благовіщенське. Там виникло загорання 30 м2 побутових електроприладів в магазині, яке о 17:05 було ліквідовано спільними зусиллями благовіщенських вогнеборців та місцевої пожежної команди с. Йосипівка.

О 17:21 стало відомо про пожежу по вул. Молодіжній смт Онуфріївка Олександрійського району. На час прибуття рятувальників горіли легковий і вантажний автомобілі та 20 м2 сміття на території приватного домоволодіння. Онуфріївські рятувальники загасили займання о 18:36.

О 18:35 виклик надійшов з смт Олександрійське Олександрійського району, де на вул. Чарівній виникла пожежа 20 м2 господарчої дерев’яної споруди на території приватного домоволодіння. Силами олександрійських бійців ДСНС пожежу було ліквідовано о 19:21.
Надвечір того ж дня стало відомо про займання на вул. Перемоги с. Панчеве Новоукраїнського району. Після прибуття пожежно-рятувального підрозділу до місця події було встановлено, що горить 600 кг соломи в господарчій споруді на території приватного домоволодіння.

О 21:59 загорання загасили новомиргородські рятувальники.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини їх виникнення встановлюють фахівці.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool