На Кіровоградщині виникло п’ять пожеж

Червень 19, 2024 | Новини | Переглядів: 246 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби бійці пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградської області ліквідували п’ять пожеж різного характеру. Одну - спільно з місцевою пожежною командою.

Так, о 08:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Звенігородське шосе м. Олександрія. Після прибуття рятувальників до місця події було встановлено, що горить 6 м2 перліту в будівлі. О 09:22 олександрійські рятувальники ліквідували займання.

О 12:47 стало відомо про те, що на відкритій території по вул. Соборній смт Голованівськ загорівся легковий автомобіль ВАЗ-2121. Бійці місцевого підрозділу ДСНС о 13:06 ліквідували займання.

О 14:06 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Мирній с. Кам’янече Новоархангельської СТГ Голованівського району. Там загорілось 10 м2 домашніх речей, 80 м2 покрівлі будівлі літньої кухні та 300 кг сіна на території приватного домоволодіння. Спільними зусиллями новоархангельських вогнеборців та бійців місцевої пожежної команди с. Нерубайка о 16:27 пожежу було ліквідовано.

О 20:16 бійці кропивницького підрозділу залучались на гасіння пожежі 5 м2 домашніх речей, 50 м2 оздоблення стін, стелі та утеплювача даху двоповерхового житлового будинку на вул. Василя Нікітіна обласного центру, яку о 22:13 ліквідували.

Вже 19 червня о 05:03 горіло 10 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. Садовій с. Велика Виска Мар'янівської СТГ Новоукраїнського району. Бійці маловисківського підрозділу о 06:00 ліквідували пожежу.

Загиблих та травмованих немає. Причини виникнення пожеж встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області  


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool