На Кіровоградщині виникло дві пожежі легкових автомобілів

Травень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

Протягом доби 30-31 травня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області ліквідували 2 пожежі легкових автомобілів.

30 травня о 22:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Робоча с. Новоданилівка Долинського району.

По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що горить автомобіль ВАЗ-21099 та господарська будівля на площі 15 м2. Силами 5 рятувальників та 1 одиниці техніки 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської о 23:28 пожежу було локалізовано та о 00:28 – ліквідовано.

О 03:38 загорівся автомобіль «Skoda Octavia» на вул. Андріївській в обласному центрі. Силами 8 вогнеборців та 2 одиниць техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницького о 03:51 пожежу було локалізовано та о 04:00 – ліквідовано.

В обох випадках травмованих та загиблих не виявлено, причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool