На Кіровоградщині виникло 5 пожеж різного характеру

Жовтень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 814 | Коментарі: 0

Упродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів залучались на гасіння пожеж різного характеру.

Так, 11 жовтня о 06:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Центральній с. Краснопілка Маловисківського району.

Після прибуття на місце події було встановлено, що горить 6 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска локалізували пожежу о 07:10 локалізували та о 07:40 ліквідували пожежу.

виникло 5 пожеж різного характеру

О 09:14 бійці 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка залучались на гасіння пожежі 4 м2 сміття та сухої трави на відкритій території по вул. Центральній райцентру.

О 17:47 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Центральній с. Троянка Голованівського району. Там зайнялося 48 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 18:40 рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ локалізували пожежу та о 01:13 – ліквідували.

О 20:37 стало відомо про пожежу по вул. Центральній м. Гайворон, де горів автомобіль «Fort Eskort». О 20:50 рятувальники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини локалізували пожежу та через 10 хвилин ліквідували.

Вже 12 жовтня о 00:54 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Центральній с. Новомихайлівка Маловисківського району, де зайнялось 20 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 01:45 займання локалізовано та о 01:53 – ліквідовано.

В усіх випадках травмованих або загиблих не виявлено. Причини усіх пожеж наразі з’ясовуються.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool