На Кіровоградщині викрили серійного крадія металу

Вересень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 750 | Коментарі: 0

На рахунку зловмисника 7 фактів скоєння крадіжок із нежилого домоволодіння односельця. За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

До Знам’янського відділу поліції надійшли повідомлення 60-річного жителя одного з сіл району про зникнення майна з нежилого домоволодіння, яке залишилось йому у спадок.

«У результаті вжитих заходів поліцейські встановили, що до скоєння крадіжок причетний 66-річний місцевий мешканець. Чоловік кілька разів приходив до двору потерпілого та викрадав вироби з металу. Загальна сума збитків сягнула майже 2500 гривень. Крадене злодій продав, але майно правоохоронці вилучили та повернули власнику», - розповідає т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Сергій Котига.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1, 2, 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool