You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

На Кіровоградщині відкрили ще два класи безпеки (ФОТО)

Червень 03, 2024 | Новини | Переглядів: 452 | Коментарі: 0

3 червня працівники Головного управління ДСНС в області взяли участь у відкритті двох Класів безпеки у навчальних закладах Долинської громади Кропивницького району — Богданівській та Марфівській філіях комунального закладу Ліцей №1 Долинської міської ради.

Рятувальники — незмінні партнери освітян у справі створення безпекового освітнього середовища для підростаючого покоління. А відтак, вони завжди бажані гості в освітніх закладах. Саме рятувальників запросили випробувати нові можливості у навчанні школярів основам безпеки.

На Кіровоградщині відкрили ще два класи безпеки

На Кіровоградщині відкрили ще два класи безпеки

На Кіровоградщині відкрили ще два класи безпеки

Під час першого уроку повторили загальновідомі правила пожежної та мінної безпеки. Фахівці Служби порятунку зауважили, що новий клас безпеки повинен стати для ліцеїстів першоджерелом життєво важливих знань та навичок. І наскільки повно та глибоко вони зможуть зануритися у процес їх засвоєння, тепер залежить лише від них самих.

Увага присутніх була прикута до гостей у погонах та їх цікавих й пізнавальних розповідей. Абсолютно щирий інтерес маленьких школяриків та підлітків викликали історії з професійного життя рятувальників. Героїчна, сповнена небезпек та щасливих історій порятунку робота надзвичайників захопила уяву юних слухачів та послужила ще й орієнтиром у виборі майбутньої професії.

Основне завдання дорослих — створити для дітей безпечний простір для пізнання довколишнього світу. І працівники Служби порятунку докладають максимум зусиль, щоб дитинство було безпечним і комфортним.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool