You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

На Кіровоградщині відбувся марш подяки (ФОТО)

Червень 03, 2024 | Новини | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

У знак шани і подяки  незламним Героям сьогодення Новомиргородською міською радою, як і минулого року, організовано «Марш подяки випускників Новомиргородщини». 

Колона випускників 2023/2024 навчального року урочисто пройшла вулицями міста, біля Меморіалу військовослужбовцям ЗСУ, добровольцям та волонтерам вшанували наших загиблих Героїв, поклали квіти та запалили лампадки в пам'ять про полеглих земляків. 
 
  На Кіровоградщині відбувся марш подяки
На Кіровоградщині відбувся марш подяки
 
На Кіровоградщині відбувся марш подяки
 
Під час урочистої частини заходу в центральному міському парку привітали випускників з успішним завершення складного навчального року.
 
Також свої відеопривітання  дітям адресували земляки, що сьогодні в найгарячіших точках фронту стримують агресора. Від імені родин, чиї близькі та рідні полягли в боях за Україну, до випускників зі щирими побажаннями успішного і мирного майбутнього звернулась мама полеглого Героя Руслана Прудиуса Наталія Гуцуляк. 
 
На завершення заходу в небо випустили голубів, які символізують мир та злагоду. Віримо, що вже скоро настане той день, коли  ніхто і  нічого  не стоятиме на заваді розвитку і процвітання України, як і той короткий весняний дощ, що не завадив випускникам віддячити нашим Захисникам.
 
оргвідділ Новомиргородської міської ради

ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool