На Кіровоградщині відбулося профілактичне відпрацювання житлового сектора

Грудень 23, 2019 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

23 грудня профілактичне відпрацювання житлового сектора відбулося у смт Голованівську. Спілкуючись з громадянами, рятувальники нагадали про основні заходи безпеки при використанні пічного опалення, газових та електронагрівальних приладів. 

Зокрема порадили перевіряти вентиляцію, стан електромережі, регулярно оглядати, лагодити та замазувати тріщини у печах, грубках та димарях.

Тим мешканцям, які користуються електричними обігрівачами, рятувальники рекомендували не вмикати їх на ніч та розміщувати далі від меблів та фіранок.

Оскільки наближається Новий рік та Різдво, жителям селища нагадали і про правила пожежної безпеки під час свят – порадили встановлювати ялинку на стійку негорючу основу, користуватися лише сертифікованою ілюмінацією та не купувати піротехнічні вироби на стихійних ринках. І в піротехнічних виробах, і в електричних ілюмінаціях рятувальники порадили при купівлі обов’язково звертати увагу на маркування і користуватись тільки надійною продукцією. На завершення розмови рятувальники надали громадянам застережні листівки на відповідну тематику та закликали берегти власне життя та здоров’я.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool