На Кіровоградщині відбулось виїздне розширене засідання Устинівської РДА

Серпень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 967 | Коментарі: 0

31 серпня 2013 року в Устинівському виправному центрі управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області (№37) відбулося виїзне засідання районної спостережної комісії Устинівської районної державної адміністрації на чолі з в.о. голови спостережної комісії Надії Скурчан з питань розгляду матеріалів по умовно-достроковому звільнені засуджених.

На засіданні комісії було розглянуто 19 подань адміністрації установи ВЦ-37 щодо умовно-дострокового звільнення осіб, які відбувають покарання в даній установі та своєю поведінкою і ставленням до роботи заслуговують на умовно-дострокове звільнення. Кожне подання розглянуто у присутності самих засуджених та адміністрації установи. За результатами ознайомлення з особовими справами даних осіб та проведених з ними бесід, комісія задовольнила клопотання адміністрації установи.
Рівень професіоналізму спостережної комісії та співпраці з керівництвом установи дозволяє здійснювати ефективний контроль за дотриманням законних норм відбування покарання засудженими особами та застосовувати заходи дисциплінарного впливу на засуджених відповідно їх поведінки.
Разом з адміністрацією установи, представниками спостережної комісії було здійснено обхід гуртожитку установи, оглянуто кожну житлову кімнату, службові та побутові приміщення, кімнату тривалих побачень. Секретарем спостережної комісії Тетяною Бавіновою було здійснено прийом засуджених з особистих питань та надано кваліфіковану допомогу. Звернулося двоє осіб.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool