На Кіровоградщині відбулось відкриття підрозділу місцевої пожежної охорони

Червень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

Одним із пріоритетних напрямків у справі ефективного захисту населення і територій від пожеж та інших надзвичайних подій чи ситуацій є створення нових та модернізація існуючих підрозділів місцевої пожежної охорони. 

Кіровоградщина останні кілька років успішно втілює в життя проекти реформування ДСНС, важливою частиною яких є всебічне сприяння МПК.

Це важливе питання перебуває на особливому контролі начальника Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка. Адже від рівня боєздатності місцевих пожежних команд залежить безпека громадян, які проживають у населених пунктах, віддалених від місць дислокації пожежно-рятувальних частин ДСНС.

21 червня відбулось урочисте введення в дію нового підрозділу місцевої пожежної охорони у с. Григорівка Ганнівської ОТГ Новоукраїнського району. Ця подія, без перебільшення, визначна для членів громади, які відтепер у випадку надзвичайної події чи ситуації на їхніх подвір’ях чи у господарствах зможуть розраховувати на допомогу не лише професійних рятувальників, а й місцевих вогнеборців. Зрозуміло, що за будь-яких обставин місцеві пожежні прибудуть до місця події у найкоротші терміни, а час у таких випадках відіграє вирішальну роль.

Відкриттю МПК передувала значна робота, проведена сільською радою, Управлінням ДСНС України в області, Новоукраїнським районним відділом У ДСНС в області та сільськогосподарським підприємством "ім. Ульянова".

Після урочистого перерізання стрічки заступник начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Вадим Янішевський за вагомий особистий внесок у створення підрозділу місцевої пожежної охорони вручив відзнаки Ганнівському сільському голові об’єднаної територіальної громади Віталію Коліснику та директору приватної агрофірми «ім. Ульянова» Олександру Скічку, побажав мешканцям громади якомога менше надзвичайних подій у їх житті та запевнив, що Управління готове й надалі сприяти розвитку місцевих пожежних формувань.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool