На Кіровоградщині відбулися спільні рейди

Квітень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

Тепла сонячна погода та декілька вихідних днів сприяють відпочинку на природі. З іншого боку, ліси та екосистеми у цю пору як ніколи можуть постраждати від людського недбальства або необережності. 

Тому працівники пожежно-рятувальної служби об’єднали свої зусилля з правоохоронцями та лісівниками з метою недопущення пожеж у природних екосистемах області.

Зокрема на Кіровоградщині тривають патрулювання у місцях масового відпочинку громадян у лісах та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення

30 квітня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області, Головного управління Національної поліції та обласного управління лісового та мисливського господарства провели спільні рейди у Вільшанському, Голованівському, Долинському, Онуфріївському, Світловодському, Новомиргородському, Новгородківському, Петрівському, Устинівському та інших районах, під час яких поспілкувались з громадянами, нагадали правила пожежної безпеки у лісі, закликали продумано підходити до вибору місця для розкладання багаття та вручили листівки із застереженнями.

Шановні громадяни! Служба порятунку Кіровоградщини закликає вас бути уважними до всього живого, що нас оточує, не завдавати шкоди природі та дотримуватись правил пожежної безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool