На Кіровоградщині відбулася перевірка зведеного загону

Червень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

22 червня в смт Голованівську відбулася перевірка готовності до дій за призначенням Голованівського зведеного загону №3, утвореного для гасіння великих пожеж, ліквідації наслідків аварій, катастроф та стихійних лих. До складу загону входять сили та засоби Голованівського, Добровеличківського, Вільшанського, Благовіщенського районних відділів, Новоархангельського та Гайворонського районних секторів Управління ДСНС в області.

У ході перевірки було з’ясовано рівень готовності особового складу до виконання завдань за призначенням, стан утримання пожежної та аварійно-рятувальної техніки, здатність сил і засобів своєчасно та оперативно прибути до місця призначення, якість ведення оперативно-службової документації зведеного загону та рівень організації радіозв’язку.

З метою відпрацювання взаємодії між підрозділами зведеного загону під час ліквідації можливих надзвичайних ситуацій та подій на потенційно небезпечному об’єкті – елеваторний комплекс ТОВ «Відродження» з особовим складом пожежно-рятувальних підрозділів проведено вивчення характеристик обраного об’єкта із залученням представника підприємства. Під час заняття вивчався технологічний процес підприємства, стан пожежної безпеки, шляхи проїзду та стан протипожежного водопостачання.

Також було проведено практичне відпрацювання умовних ввідних щодо ліквідації пожеж на території об'єкта. Таким чином, перевірено роботу адміністрації об’єкта, штабу пожежогасіння, оперативних дільниць, введення в дію планів реагування та залучення служб взаємодії. Всього було залучено 11 одиниць техніки та 55 чоловіків особового складу.


Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool