На Кіровоградщині від удару електроструму загинув 12-річний школяр

Жовтень 17, 2019 | Новини | Переглядів: 1283 | Коментарі: 0

На станції Пантаївка (Кіровоградська область) на даху поїзда вагону-зерновоза смертельно травмовано електрострумом контактної мережі 12-річного хлопця.

Постраждалий - учень сьомого класу, мешканець м. Кривий Ріг, який приїхав з батьками до бабусі, яка мешкає у смт Пантаївка.

Відомо, що школяр перебував на станції разом із товаришем - місцевим мешканцем 2006 р.н, який і повідомив про випадок черговому по переїзду. Обставини та причини нещасного випадку з’ясовуються.

У регіональній філії «Одеська залізниця» з 15 жовтня розпочався місячник профілактично-роз’яснювальної роботи щодо невиробничого травматизму на залізничному транспорті серед населення, зокрема учнів шкіл, ліцеїв та коледжів, студентів вищих навчальних закладів, що розташовані, насамперед, у районах, прилеглих до залізничних колій.

Регіональна філія "Одеська залізниця" АТ "Укрзалізниця"
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool