На Кіровоградщині від рук злочинців постраждав пам’ятник «Танк ІС-3»

Лютий 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

Злодій уночі в центрі селища Устинівки демонтував із пам’ятного знака «Танк ІС-3» окремі запчастини. Така нечувана зухвалість обурила громаду населеного пункту.

Поліцейським вдалося швидко розшукати викрадене та повернути органам місцевого самоврядування.

Вранці, йдучи на роботу, жителі помітили, що з пам’ятника зникли деякі деталі. З повідомленням про злочин до Устинівського відділення поліції звернувся голова селищної ради.
Поліцейські прибули на місце події та встановили, що невідомими особами було демонтовано 8 кришок-лінивців і 68 болтів для кріплення з ходової частини танка.

«Упродовж кількох годин працівники поліції вийшли на слід зловмисника. Крадієм-відчайдухом виявився 31-річний місцевий житель. Чоловік ніде не працював, тож заробити «легких» грошей вирішив у такий ганебний спосіб. Під покровом ночі непоміченим пробрався до пам’ятника-танка, зняв деталі, склав у мішок і сумки та переніс до свого домоволодіння. І хоча злодій швидко знайшов бажаючих придбати вироби з металу, правоохоронці вилучили майно вже у «нових» власників та повернули селищній раді, на балансі якої перебуває пам’ятний знак», - розповів начальник Устинівського відділення поліції Євген Котєльніков.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool