На Кіровоградщині в житловому секторі приборкали 3 пожежі

Червень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 758 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, 20 червня о 14:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Центральній у с. Стара Осота Олександрівського району.

Як з’ясувалось після прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події, горіло 30 м2 господарчої споруди та 0,5 м2 дров у ній на території приватного домоволодіння. Рятувальниками 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка о 15:30 пожежу було локалізовано та о 15:45 – ліквідовано. 

Згодом, о 15:31 бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія залучались на гасіння пожежі на вул. Г.Усика. Там, на балконі квартири 9-ти поверхового житлового будинку горіло 2,7 м2 вживаних домашніх речей. О 15:52 пожежу було ліквідовано.

Того ж дня о 22:48 у м. Гайворон виникла пожежа 70 м2 даху господарчої споруди на відкритій території. Бійцями 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон о 23:27 пожежу було локалізовано та о 00:32 – ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool