На Кіровоградщині в Петрівській громаді з’явився «Активний парк»

Вересень 30, 2021 | Новини | Переглядів: 1250 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині в Петрівській ТГ відбулося відкриття «Активного парку» у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна».

Наповнення активних парків передбачає обов’язкові елементи – лавочку, шведську стінку та бруси/турнік, а також варіативні (сходинки, координаційна лінія та вільний простір).

Поруч розташовані навігаційні таблички з QR-кодами – відсканувавши їх за допомогою смартфону, можна перейти на спеціальний сайт і обрати для себе рівень складності вправ та ознайомитись з технікою їхнього виконання.

Проект «Активні парки – локації здорової України» реалізується з метою зробити спорт ближчим до людей. Його головна ідея – щоб кожен мешканець країни, незалежно від території проживання, мав вільний доступ до можливості займатись спортом у будь-який час. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool