На Кіровоградщині учень 11-го класу, покінчив життя самогубством

Лютий 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1189 | Коментарі: 0

Прокуратурою області взято на контроль хід досудового розслідування кримінального провадження за фактом самогубства неповнолітнього мешканця Світловодського району.

Трагічна подія сталась 13 лютого поточного року у м. Світловодськ. Юнак, учень 11-го класу, покінчив життя самогубством шляхом повішання. Будь-яких записок чи листів на місці події виявлено не було.
Причини скоєння суїциду 17-річним юнаком досліджуються уповноваженим слідчим із залученням соціальних служб, органів освіти, психолога. Але зі слів матері її син три дні тому посварився з дівчиною, з якою зустрічався упродовж шести місяців та дуже переживав з цього приводу.
Сім’я неповнолітнього за місцем мешкання характеризується позитивно, тому найбільш ймовірна версія такого вчинку підлітка – нерозділене кохання.
На даний час прокуратура процесуально керує досудовим розслідуванням кримінального провадження, яке здійснюється Світловодським міськвідділом міліції.
Крім того, прокуратурою надається правова оцінка повноти виконання власних повноважень службами та уповноваженими органами.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool