На Кіровоградщині у житловому секторі вогнеборцями приборкано 3 пожежі

Травень 13, 2021 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

12 травня об 11:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Григорівська смт Нова Прага Олександрійського району.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 20 м2 літньої кухні та 15 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Об 11:35 пожежу локалізовано та о 12:17 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 10 чоловік особового складу, 2 одиниці техніки 2-го ДПРЗ м. Олександрія та місцева пожежна команда смт Нова Прага.

О 20:49 по пров. Шкільний м. Гайворон зайнялось 2 м2 домашніх речей у приватному житловому будинку. О 21:11 пожежу було локалізовано та о 21:18 – ліквідовано. На гасіння залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 21-ї ДПРЧ м. Гайворон.

О 22:00 стало відомо про займання 3 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Дружби с. Кривоносове Бобрнецького району. О 23:03 пожежу було локалізовано та о 23:08 – ліквідовано. В гасінні брали участь 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 24-ї ДПРЧ м. Бобринець та місцева пожежна команда с. Благодатне.

Загиблих чи травмованих в усіх випадках не виявлено. Причини усіх пожеж наразі з’ясовуються.
 
ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool