На Кіровоградщині у житловому секторі виникло 3 пожежі

Вересень 20, 2020 | Новини | Переглядів: 769 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області ліквідували 3 займання у житловому секторі. 

Так, 19 вересня о 13:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що сталася пожежа у приватному житловому будинку за адресою: вул. Миколи Левитського м. Кропивницький.

На місце події було направлено пожежно-рятувальний підрозділ. Як з’ясувалось, там зайнялася пральна машина «Samsung». О 13:36 пожежу локалізовано та о 14:17 – ліквідовано. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу, 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 18:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Єдності у обласному центрі. Після прибуття на місце виклику встановлено, що горить 36 м2 металевого вагончика та 30 м2 меблів, домашніх речей на території дачної ділянки СТ «Аграрник». О 19:57 пожежу було локалізовано та о 21:04 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 15 чоловік особового складу, 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Вже 20 вересня о 00:31 надійшло повідомлення про пожежу 20 м2 покрівлі та 10 м2 побутових приладів та домашніх речей в приватному житловому будинку по вул. Крилова смт Новгородка. Силами вогнеборців о 01:29 пожежу було локалізовано та о 02:30 – ліквідовано. Залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 27-ї ДПРЧ смт Новгородка.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool