На Кіровоградщині у житловому секторі відбулося відпрацювання

Червень 13, 2019 | Новини | Переглядів: 1196 | Коментарі: 0

13 червня фахівці Знам’янського МРВ Управління ДСНС в області провели профілактичне відпрацювання у житловому секторі міста Знам’янки.

Зокрема нагадали мешканцям райцентру правила пожежної безпеки у побуті, на відкритій місцевості та у лісі, оскільки знам’янчани живуть поряд з Чорним лісом.

Рятувальники детально зупинились на усіх тих негативних явищах, які є наслідками необережного поводження з вогнем та пожеж: шкода здоров’ю людини й довкіллю, нерідко – загибель людей, втрата житла, матеріальні збитки. Крім того, фахівці рятувальної справи зробили наголос на безпеці дітей, особливо дошкільнят та молодших школярів, у яких розпочались канікули і з’явилось доволі часу для небезпечних «експериментів» із сірниками, запальничками, легкозаймистими матеріалами. Рятувальники наголосили, що неприпустимо залишати дітей без нагляду на тривалий час, дозволяти користуватись побутовими електричними або газовими приладами, розпалювати багаття, а також наближатись до водойм.

Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед жителів Знам’янки розповсюдили листівки із правилами безпеки у різних надзвичайних ситуаціях.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool