На Кіровоградщині у житловому секторі м. Долинська провели відпрацювання

Травень 29, 2019 | Новини | Переглядів: 1347 | Коментарі: 0

29 травня працівники підпорядкованого підрозділу Управління ДСНС в області провели профілактичне відпрацювання у житловому секторі м. Долинська.

Рятувальники нагадали про правила безпеки при користуванні газовими та електроприладами, звернули увагу господарів і на те, що забороняється спалювати суху траву та сміття поблизу житлових будинків, господарчих споруд, сінників та дерев’яних парканів.

Адже нерідкісні випадки, коли найменший порив вітру та недогляд за багаттям призводили до пожеж. Особливу увагу працівники пожежно-рятувальної служби закликали звернути на безпеку дітей під час літніх канікул. Батькам, дідусям та бабусям нагадали: потрібно, щоб діти завжди повідомляли про своє місцезнаходження та відпочивали на березі водойми лише під наглядом дорослих. 

Також рятувальники зазначили, що у випадку будь-яких надзвичайних подій необхідно викликати бійців Службу порятунку за номером «101».

На завершення розмови громадянам вручили застережні листівки, у яких наводяться правила безпечної життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool