На Кіровоградщині у житлових секторах проводять роз'яснювальну роботу

Березень 18, 2021 | Новини | Переглядів: 576 | Коментарі: 0

18 березня співробітники Гайворонського та Світловодського районних підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели роз'яснювальну роботу у житлових секторах с. Долинівка Гайворонського району, м. Світловодськ та серед вразливих верств населення Великоандрусівської ОТГ.

Рятувальники застерегли людей від необережного поводження з вогнем, зазначивши, що опалювальний сезон ще не завершився і не варто нехтувати правилами пожежної безпеки, користуючись пічним опаленням, газовими приладами та електрообігрівачами. Нагадали про необхідіність систематично перевіряти стан електромережі та вентиляції у будинку, а також порядок дій при пожежі.

До Служби порятунку вже почали надходити повідомлення про пожежі в екосистемах, тому громадянам розповіли про неприпустимість випалювання сухостою та про адміністративну і кримінальну відповідальність за порушення правил пожежної безпеки й навмисні підпали, особливо, якщо вони призведуть до значних матеріальних збитків та загибелі людей.

Наприкінці заходу рятувальники вручили громадянам інформаційні листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool