На Кіровоградщині у Вільшанці відбувся рейд

Грудень 24, 2019 | Новини | Переглядів: 663 | Коментарі: 0

24 грудня рятувальники районного підрозділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу серед мешканців смт Вільшанка.

Організатори профілактичної роботи пояснили, що звичайна необережність з вогнем або при користуванні піротехнікою може призвести до трагічних наслідків.

Тож слід дотримуватися елементарних протипожежних вимог аби не затьмарити святковий настрій собі та близьким. Ялинку необхідно встановлювати на надійній, стійкій негорючій підставці. Прикрашати лісову красуню дозволяється електричними гірляндами, на які є відповідні сертифікати якості. Рятувальники також нагадали, що поряд з ялинкою не припустимий жоден відкритий вогонь – бенгальські вогні, свічки, хлопавки. Залишати малолітніх дітей самих у зачинених приміщеннях категорично забороняється, оскільки дитячі пустощі з піротехнікою можуть призвести до непоправних наслідків. 

Працівники пожежно-рятувальної служби розповіли і про правила безпеки, яких необхідно дотримуватись під час опалювального сезону. На завершення розмови громадянам надали застережні листівки та закликали відповідально ставитись до власного життя й здоров’я.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool