На Кіровоградщині у селищі Знам’янка-Друга відбувся рейд

Травень 31, 2019 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

30 травня працівники прес-служби Управління, Знам’янського МРВ У ДСНС в області та представниця місцевої влади спілкувалися з жителями селища Знам’янка-Друга про те, яких правил необхідно дотримуватися, аби не виникло пожежі.

Зокрема, у кожному домі користуються газовими плитами та побутовими електроприладами.

Тому працівники Служби порятунку зазначили, що не слід вмикати багато приладів в електромережу мережу, тим самим перевантажуючи її, та обов’язково вимикати техніку, залишаючи дім. Серед знам’янчан зустрілось багато молодих батьків, тож працівники пожежно-рятувальної служби нагадали, що не варто лишати у полі зору дітей сірники, запальнички, ліки та кухонне приладдя. Пояснювати правила безпеки необхідно вже з найменшого віку, тому батькам рекомендували звернути на це особливу увагу.

Влітку зростає ймовірність виявлення застарілих боєприпасів, тож жителів селища попередили, що такі предмети забороняється самостійно витягувати із землі, переносити або піддавати впливу вогню. Місце знахідки необхідно позначити видимим орієнтиром та викликати Службу порятунку за номером «101». Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники розповсюдили серед жителів селища листівки щодо основних вимог безпеки у літній період. 

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool